Say Yes tegen de ring

Say yes tegen de ring

Jouw partner heeft je eindelijk gevraagd dus je gaat trouwen! Whoehoe, je kunt het wel van de daken schreeuwen. Zo blij dat je bent. Het was op een mooie zomeravond in Parijs langs de Seine, zo romantisch. Nu moeten er een heleboel dingen geregeld worden. Jouw droomjurk, het pak, de locatie, de taart en nog zoveel meer. En natuurlijk moet je een trouwring kopen voor jou en je partner, waarmee je jullie liefde gaat bezegelen. Say yes tegen de ring!

Geef het aandacht

Oneindige liefde, daar staat een trouwring voor. Een trouwring uitzoeken doe je daarom niet zomaar, want zo’n ring moet de rest van je leven meegaan. Daarom is het belangrijk om er echt de tijd voor te nemen en je goed te laten adviseren. Tegenwoordig is er een ruim aanbod aan trouwringen. Denk bijvoorbeeld aan een Christian Bauer trouwring. Wat zijn jullie wensen? Van welk materiaal willen jullie het sieraad hebben? Wil je er een steentje of werkje in hebben? Zoveel dingen om bij stil te staan. Maar dan vind je uiteindelijk wel de perfecte ring voor jullie eeuwige liefde. 

En dan nu taart

Check! Jullie hebben de trouwring gevonden. Van al dat zoeken heb je wel een beetje honger gekregen. Fijn dat er nu een afspraak gepland staat om trouwtaarten te gaan proeven. Zo, dat is geen straf hoor. Wat dacht je van een lekkere chocoladetaart? Of een taart met cheesecake vulling of een red velvet taart. Of een taart met karamel-brownie vulling? Allemaal veels te lekker en toch onmogelijk om een keuze te maken…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *