Waar gaat jullie huwelijksreis naartoe?

Jij en je partner gaan eindelijk trouwen. Wat kijken jullie uit naar de dag! Het duurt nog wel even en jullie zijn ondertussen druk bezig met alle voorbereidingen. Voor jouw droomjurk ben je onlangs naar bruidsmode Hilversum geweest. En ja hoor, daar heb je hem gevonden. Wat fijn, weer een vinkje van de to-do-list af! Maar nu gaan jullie samen een huwelijksreis uitzoeken. Waar gaat de reis naartoe? Hieronder volgen drie romantische bestemmingen.

Betaalbaar Mauritius

Mauritius is waarschijnlijk niet direct het eerste eiland waar je aan denkt om naartoe te gaan. Je hoort anderen sneller over de Malediven en de Seycellen. Deze bestemmingen zijn veel duurder dan Mauritius, terwijl Mauritius ook over hele mooie stranden en plekjes beschikt. Je kunt er ook het hele jaar naartoe dus het overwegen waard zou ik zeggen. 

Het gezellige Curaçao 

Houden jullie van veel gezelligheid? Dan is Curaçao jullie bestemming. Daar voelt het als thuiskomen en vakantie tegelijk. Van de Cariben het betaalbaarste eiland met veel mooie stranden. Als je naar Curacao gaat dan mag een boottocht naar Klein Curaçao zeker niet ontbreken. Samen snorkelen en schildpadden spotten. En wat je daar ook vindt is rust, want op Curaçao heeft niemand haast. 

Cultuur op Bali

Bali is een mooie bestemming als jullie naast mooie stranden ook mooie plekjes willen bewonderen. Lekker samen rondtrekken op Bali en indrukwekkende tempels en mangroves bekijken. Er is daar zoveel te zien en te beleven. Ook kun je heel lekker eten op Bali wat ook niet geheel onbelangrijk is. Hebben jullie je keuze al gemaakt?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *