Zo kom je helemaal in de EK-stemming

Het is weer tijd om uit volle borst ‘Nederland o Nederland’ mee te zingen. We zijn namelijk na een aantal jaren eindelijk terug op een eindtoernooi. Het eindtoernooi is al in volle gang, maar het is nooit te laat om je oranje-outfit uit de la te trekken. De Feestspecialist XXL, een feestwinkel nabij Den Bosch helpt jou op weg met een aantal tips. Gooi de bitterballen alvast in het vet en ga er maar even goed voor zitten!

Oranje boven(kleding)

In Den Haag bevindt zich de meest oranje straat van het land. Hier hebben ze flink uitgepakt met slingers, vlaggen en andere versiering. Oranje EK versiering is op dit moment overal verkrijgbaar. Versier daarom niet alleen jezelf, maar ook het huis, de straat en de rest van de familie. Je kunt het zo oranje maken als je zelf wilt. Tijdens dit grote evenement is geen versiering te gek.

Hapjes en drankjes

Bitterballen, bier en borrelnootjes. Haal jij in de rust je favoriete drankje of heb jij een drankje tegen de spanning nodig? Je zult merken dat veel merken inspelen op de EK-gekte. Veel producten zullen inmiddels in een oranje jasjes getoverd zijn. Erg feestelijk en het past goed in de huidige sfeer!

Koning toto

Veel bedrijven, families en vriendengroepen zijn een EK-poule gestart. Vooraf kun je invullen wat de uitslagen van alle wedstrijden worden en wie er met de titel vandoor gaat. Bij sommige poules is het de bedoeling dat je geld inlegt. Ben je een meester voorspeller? Dan is de kans groot dat jij na afloop van het EK een leuk zakcentje overhoudt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *